Praktisk

FAQ

Hvad er WhatBox?

WhatBox er et lille firma, der er med til at skabe STOR sjov.

WhatBox leverer, facilitere og fjerner pop-up eventyrlegepladser til børn og deres familier, der indeholder løse dele med rigtige ting. Begivenheden varer alt fra en halv dag til en hel måned. 

Hvor sikkert er WhatBox?

Forskning viser, at eventyrlegepladser faktisk er sikrere end traditionelle legepladser på grund af deltagernes øgede bevidsthed, fokus og dømmekraft, mens de bruger ægte værktøjer og materialer. 

Er legepladsen bemandet?

Ja, WhatBox-medarbejdere er til stede på stedet fra levering til afgang. De har erfaring i facilitering af læring gennem leg og er klar til at støtte alle deltagere i aktiviteter der er fulde af selvudfoldelse, samarbejde, kritisk tænkning og sund risiko. 

Er forældre tilladt?

Mange eventyr legepladser har et ingen-forældre politik for at sikre, at projekterne er virkelig barn-drevet. Hos WhatBox kan forældre frit forlade deres børn over 7år (efter at have registreret kontaktoplysninger), men vi er også store tilhængere af parallel leg imellem børn og voksne, hvor børn og forældre eksperimenterer og lærer sammen. Når det er sagt, hvis vi fornemmer, at forældre overtager, er vores personale uddannet til forsigtigt at træde ind for at hjælpe dem med at træde tilbage. På denne måde tilskynder WhatBox personlig vækst for alle deltagere, fra yngre til ældre. 

Har jeg brug for en billet?

Nej, WhatBox er en drop-in oplevelse, der er GRATIS for alle deltagere.

Typisk købes WhatBox af en kommune, museum, festival, skole, firma eller anden organisation i en bestemt tidsperiode. Dog er WhatBox også fleksibel nok til at lave andre aftaler med enkeltpersoner.

Bare kontakt os, når du er klar.

Hvad tager jeg med?

Kun hvad du ønsker! Hvis du har et specielt emne eller værktøj – eller måske endda et igangværende projekt – så er du velkommen til at medbringe det, men WhatBox tilbyder en bred vifte af grundlæggende værktøjer, forsyninger og materialer. Sko påbudt og snacks anbefales.

Kan jeg tage min kreation med hjem?

Ja, deltagerne er velkomne til at bringe hjem deres egne byggerier eller efterlade dem som inspiration eller udgangspunkt for andre. Alle WhatBox-værktøjer forbliver på stedet.

Hvor stor er WhatBox?

Afhængigt af lokationen ankommer WhatBox i en lastbil, trailer eller en container, som normalt fjernes eller låses natten over. WhatBox kan finde sted i en baggård, et tomt parti, et felt eller endda i skoven. 

Hvor får du dine materialer?

Nogle grundlæggende materialer er nye, men mange genstande er doneret af brancher, der er interesserede i at se deres overskud eller resterende materiale blive brugt til nyt. Vi ved, at fundne genstande med en baggrundshistorie ofte giver de mest interessante og inspirerende udgangspunkt for nye kreationer. 

Er det alt hvad der er med det?

WhatBox er åbent for alle og (næsten) alt, så det afspejler og fejrer dit samfund. Deltagerne kan spille og bygge, eller de kan arbejde sammen om et større projekt, medbringende deres egen musik og måltider. WhatBox begivenheder kan også særlige temaer eller bestemte materialer, færdigheder og eksperter for at tilføje til det legende og lærerig oplevelse.

Corona strategi

WhatBox overholder de sundheds- og sikkerhedsretningslinjer, som den danske regering foreskriver, og giver:

  • Udendørs event med stor afstand
  • Mulighed for afspritning ved hver arbejdsstation
  • Rengøring af alle overflader og værktøj
  • Intet behov for at stå i kø

N

WhatBox kan være indenfor eller udenfor, og vi vil gerne have strøm og vand med kloakafløb på stedet, tak

Spørg os

Udfyld formularen og hør mere om hvad WhatBox kan tilbyde. Vi sammensætter pop-up byggelegepladsen, efter dine ønsker og specifikke mål til et projekt eller arrangement.